Vaihda matkustajan profiilikuva

Vaihda tai lisää profiilikuva napauttamalla kuvaasi tai tyhjää ympyrää sovelluksesi valikko-osiossa.

Jos sinulla on kuljettajatili

Jos matkustajalla on Uberin kuljettajatili, hänen pitää vaihtaa profiilikuvansa Driver-sovelluksen kautta. Tämä pätee myös silloin, jos sinulla on aktivoimaton kuljettajatili.

Meidän on hyväksyttävä profiilikuvasi ennen kuin se näkyy tililläsi. Hyväksyminen kestää yleensä kaksi tuntia. Kun kuvasi on hyväksytty, se päivitetään sekä matkustaja- että kuljettajatilillesi.