Vaihda matkustajan profiilikuva

Vaihda tai lisää profiilikuva napauttamalla kuvaasi tai tyhjää ympyrää sovelluksesi valikko-osiossa. JOS SINULLA ON KULJETTAJATILI Jos matkustajalla on Uberin kuljettajapartneritili, hänen on vaihdettava profiilikuvansa Driver-sovelluksen kautta. Tämä pätee myös siinä tapauksessa, että sinulla on aktivoimaton kuljettajatili. Meidän on hyväksyttävä profiilivalokuvasi ennen sen näkymistä tililläsi. Hyväksyntä kestää yleensä kaksi tuntia. Kun kuvasi on hyväksytty, se päivitetään sekä matkustaja- että kuljettajapartneritilillesi.