Vaihda matkustajan profiilikuva

Vaihda tai lisää profiilikuva napauttamalla kuvaasi tai tyhjää ympyrää sovelluksesi valikko-osiossa.

JOS SINULLA ON KULJETTAJATILI
Jos matkustajalla on Uberin kuljettajapartneritili, hänen on vaihdettava profiilikuvansa Driver-sovelluksen kautta. Tämä pätee myös silloin, jos sinulla on aktivoimaton kuljettajapartneritili.

Meidän on hyväksyttävä profiilikuvasi ennen sen näkymistä tililläsi. Hyväksyntä kestää yleensä kaksi tuntia. Kun kuvasi on hyväksytty, se päivitetään sekä kuljettajapartneri- että matkustajatilillesi.