Vaihda menneen matkan maksutapaa

Voit vaihtaa maksutapaa alle 30 päivää vanhoissa matkoissa (liikematkoissa 60 päivää).

Et voi vaihtaa sellaisten yritysprofiililla tehtyjen matkojen maksutapaa, jotka eivät ole yrityksen matkustuskäytännön mukaisia.

Lisäksi perhematkan maksutavan päivittäminen perhematkan järjestäjänä ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Sinun on vaihdettava perheprofiilissasi kaikille matkoille valittu maksutapa, tai perheprofiilissasi olevat aikuiset perheenjäsenet voivat vaihtaa matkan maksutapaa itse.

Maksutavan vaihtaminen matkan jälkeen:

1. Avaa Uber-sovellus ja siirry osoitteeseen Tili
  2. Napauta Apuaja valitse sitten matka, jonka haluat päivittää
  3. Valitse Pyydä apua kyytiin, sitten Vaihda aiemman matkan maksutapa
  4. Vaihda maksutapa ohjeiden mukaisesti

Haluatko vaihtaa maksutapaa tai profiilia?

Maksutavan vaihtaminen matkan aikana:

1. Valitse sovelluksessa näytön alalaidassa oleva valkoinen paneeli
  2. Valitse Vaihda hinnan ja maksutavan vieressä
  3. Valitse oikea maksutapa.

Et voi vaihtaa Apple Payhin, Google Payhin, Paytm:ään, American Express ‑palkkiopisteisiin tai käteiseen (jos olet kaupungissa, jossa käteinen hyväksyy maksuvaihtoehdon).

Etkö pysty vaihtamaan maksutapaasi?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.