Vaihda menneen matkan maksutapa

Jos matkasta on kulunut alle 30 päivää (tai liikematkasta alle 60 päivää), voit vaihtaa matkan maksamiseen käyttämääsi maksutapaa. Toimi alla olevien ohjeiden mukaan.

HUOMAA: Et voi vaihtaa sellaisten yritysprofiililla tehtyjen matkojen maksutapaa, jotka eivät ole yrityksen matkustuskäytännön mukaisia.

1. Avaa Uber-sovellus ja napauta valikkokuvaketta.
2. Valitse Omat matkat ja päivitettävä matka.
3. Napauta Minulla oli muu ongelma ‑kohtaa ja napauta sitten Vaihda matkan maksutapa.
4. Vaihda maksutapa noudattamalla ohjeita.

Voit vaihtaa maksutapaa myös matkan aikana:

1. Napauta näytön alareunassa olevaa valkoista palkkia Uber-sovelluksessa.
2. Napauta hinnan ja maksutavan vieressä olevaa Vaihda-painiketta.
3. Valitse oikea maksutapa.

HUOMAA: Et voi muuttaa maksutapaa, jos se on Apple Pay, Google Pay, Paytm, ZaakPay, American Express ‑palkkiopisteet tai käteinen (jos olet kaupungissa, jossa käteinen on hyväksytty maksuvaihtoehto).

Haluatko lisätä tai päivittää maksutavan? Napauta alla olevaa linkkiä.
Jos et pysty vaihtamaan maksutapaa, täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.
Saat ohjeita kirjautumalla sisään