Vaihtaminen oman ja yritysprofiiliin välillä

Voit siirtyä omasta profiilistasi yritysprofiileihin ja takaisin kahdella tavalla:

ENNEN MATKAA:
1. Muokkaa noutopaikkaa napauttamalla Minne? (tarvittaessa) ja anna määränpääsi.
2. Napauta ajoneuvovaihtoehtojen alla olevaa valintapainiketta, jos haluat vaihtaa oman ja yritysprofiilin välillä.
3. Jos haluat valita toisen profiilin, napauta profiilin nimen vieressä olevaa nuolta ja valitse haluamasi profiili.

MATKAN AIKANA:
1. Napauta kuljettajatietojen vieressä olevaa nuolta.
2. Valitse Muuta maksutapaa.
3. Valitse, haluatko siirtyä omaan vai yritysprofiiliin. Jos sinulla on useita yritysprofiileja, valitse se, jolta matka tulee veloittaa.

HUOMAA: Sovelluksessa on oletusarvoisesti käytössä profiili, jolla teit edellisen matkasi.

Jos kyyti veloitettiin väärältä maksutavalta matkan päätyttyä, vaihda maksutapaa alla olevan artikkelin ohjeiden mukaisesti.