Vaihtaminen oman profiilin ja liikematkaprofiiliin välillä

Voit siirtyä omasta profiilistasi yritysprofiileihin ja takaisin kahdella tavalla:

ENNEN MATKAA:
1. Muokkaa noutopaikkaa napauttamalla Minne? (tarvittaessa) ja anna määränpääsi.
2. Napauta ajoneuvovaihtoehtojen alla olevaa valintapainiketta, jos haluat vaihtaa oman ja yritysprofiilin välillä.
3. Jos haluat valita toisen profiilin, napauta profiilin nimen vieressä olevaa nuolta ja valitse haluamasi profiili.

MATKAN AIKANA:
1. Napauta kuljettajatietojen vieressä olevaa nuolta.
2. Valitse Muuta maksutapaa.
3. Valitse profiili, jolta matka veloitetaan.

HUOMAA: Sovelluksessa on oletusarvoisesti käytössä profiili, jolla teit edellisen matkasi.

Jos kyyti veloitettiin väärältä maksutavalta matkan päätyttyä, vaihda maksutapaa alla olevan artikkelin ohjeita noudattamalla.