Yhteyden ottaminen kuljettajaan

Voit ottaa yhteyttä kuljettajaan paljastamatta puhelinnumeroasi soittamalla ilmaisen puhelun suoraan Uber-sovelluksessa.

Kun soitat tai lähetät tekstiviestin, kuljettajat eivät näe puhelinnumeroasi. Sen sijaan he saavat puhelun tai tekstiviestin yksilöllisestä, nimettömästä paikallisesta numerosta. Tämä anonyymi numero voi muuttua. Jos kuljettaja tallentaa tämän numeron ja yrittää käyttää sitä myöhemmin ottaakseen sinuun yhteyttä, yhteyttä ei voida muodostaa.

Seuraa näitä vaiheita kyydin pyytämisen jälkeen käyttääksesi tätä vaihtoehtoa:

1. Napauta näkymän vasemmassa alakulmassa olevaa puhelinkuvaketta.
  2. Valitse Maksuton puhelu.
  3. Jos käytät Maksuton puhelu -ominaisuutta ensimmäistä kertaa, sinun pitää antaa lupa puhelimesi mikrofonin käyttöön.

Sovelluksesta soittaminen on uusi ominaisuus, ja se tulee yhä useampien asiakkaiden käyttöön lähiaikoina. Kaikilla ei ole heti tätä ominaisuutta sovelluksessaan.