Yrityksiltä saatujen etusetelien käyttäminen

Yritykset voivat antaa etuseteleitä, joilla saa krediittejä tietyt ehdot täyttäviin kyyteihin.

HUOMAA: Oletko Uber for Business ‑ylläpitäjä tai ‑koordinaattori? Saat apua etusetelien hallintaan osoitteessa uberforbusinesshelp.com.
ETUSETELIN LUNASTAMINEN

1. Kirjaudu sisään Uber-sovellukseen tai luo tili osoitteessa uber.com.
2. Lunasta etuseteli klikkaamalla sähköpostissa saamaasi linkkiä.
3. Etuseteli lisätään automaattisesti tilillesi ja se käytetään seuraavaan sopivaan matkaan.

Varmista, että käytät omaa profiiliasi. Etuseteleitä ei voi käyttää yritysprofiililla.

HUOMAA: Etusetelit kattavat vain matkan hinnan. Kuljettajalle antamasi tipit tai etusetelin summan ylittävät maksut veloitetaan omalta maksutavaltasi.

. . .

TILILLÄSI OLEVIEN ETUSETELEIDEN KATSOMINEN

1. Avaa Uber-sovellus ja napauta valikkokuvaketta.
2. Napauta Lompakko.
3. Näet tililläsi olevien etusetelien tiedot vierittämällä alas ja napauttamalla Etusetelit.

. . .

ETUSETELEIDEN SÄÄSTÄMINEN TOISEEN MATKAAN

1. Anna määränpääsi Minne?-kenttään.
2. Valitse ajoneuvovaihtoehto.
3. Napauta Valitse [ajoneuvotyyppi] ‑painikkeen yläpuolella olevaa maksutapaa.
4. Napauta etusetelin vieressä olevaa Vaihda-painiketta ja valitse toinen maksutapa.

HUOMAA: Jos sinulla on useampi kuin yksi kyytiprofiili, sinun on valittava etusetelin sisältävä profiili, jotta voit käyttää etusetelin matkaasi.

. . .

Jos etusetelin käytössä on ongelmia, lue alla oleva artikkeli.