Yrityksiltä saatujen etusetelien käyttäminen

Yritykset voivat antaa etuseteleitä, jolloin saat krediittejä tietyt ehdot täyttäviin kyyteihin.

LUNASTA ETUSETELI

1. Kirjaudu sisään Uber-sovellukseen tai luo Uber-tili osoitteessa uber.com.
2. Lunasta etuseteli klikkaamalla sähköpostissa saamaasi linkkiä.
3. Etuseteli lisätään automaattisesti tilillesi ja se käytetään seuraavaan sopivaan matkaan.

Varmista, että käytät henkilökohtaista profiiliasi – etuseteleitä ei voi käyttää yritysprofiililla.

HUOMAA: Etuseteli kattaa vain matkan hinnan. Kuljettajalle antamasi tippi veloitetaan henkilökohtaiselta maksutavaltasi.

KATSO TILILLÄSI OLEVIA ETUSETELEITÄ

1. Avaa Uber-sovellus ja napauta valikkokuvaketta.
2. Napauta Maksu.
3. Näet tililläsi olevien etusetelien tiedot vierittämällä alas ja napauttamalla Etusetelit.

SÄÄSTÄ ETUSETELI TOISEEN MATKAAN

1. Anna määränpääsi Minne?-kenttään.
3. Napauta VAHVISTA [vehicle type] ‑painikkeen yläpuolella olevaa maksutapaa.
4. Napauta etusetelin vieressä olevaa Vaihda-painiketta ja valitse toinen maksutapa.

HUOMAA: Jos sinulla on useampi kuin yksi kyytiprofiili, sinun on valittava etusetelin sisältävä profiili, jotta voit käyttää etusetelin matkaasi.

Jos etusetelin käytössä on ongelmia, lue alla oleva artikkeli.