Yrityksiltä saatujen etusetelien käyttäminen

Yritykset voivat antaa etuseteleitä, joilla saa krediittejä tietyt ehdot täyttäviin kyyteihin tai Uber Eats -tilauksiin. Sovellus kertoo, voiko etuseteliä käyttää vain kyyteihin vai sekä kyyteihin että tilauksiin.

Oletko Uber for Business -ylläpitäjä tai -koordinaattori? Voit saada apua etusetelien hallinnointiin Uber for Businessin ohjekeskuksesta.

Lunasta etuseteli

1. Kirjaudu sisään Uber-sovellukseen tai luo tili osoitteessa uber.com.
  2. Lunasta etuseteli klikkaamalla sähköpostissa saamaasi linkkiä.
  3. Etuseteli lisätään automaattisesti tilillesi ja käytetään seuraavaan sopivaan matkaan tai tilaukseen.

Varmista, että käytät henkilökohtaista profiiliasi. Etuseteleitä ei voi käyttää yritysprofiililla.

Huomaa: Etusetelit kattavat vain matkan tai tilauksen hinnan. Kuljettajalle antamasi tipit tai etusetelin summan ylittävät osuudet veloitetaan omalta maksutavaltasi.

Katso tililläsi olevat etusetelit

1. Avaa Uber-sovellus ja napauta Tili.
  2. Napauta Lompakko.
  3. Vieritä alas ja napauta Etusetelit.

Säästä etuseteli toiseen matkaan

1. Anna määränpääsi Minne?-kenttään.
  2. Valitse ajoneuvovaihtoehto.
  3. Napauta maksutapaa Valitse [ajoneuvotyyppi] -painikkeen yläpuolella.
  4. Napauta etusetelin vieressä olevaa Vaihda-painiketta ja valitse toinen maksutapa.

Huomaa: Jos sinulla on useampi kuin yksi kyytiprofiili, sinun on valittava etusetelin sisältävä profiili, jotta voit käyttää etusetelin matkaasi.