Yritysprofiilin muokkaaminen

Liikematkaprofiililla voit veloittaa kyytisi yrityksen luottokortilta, jolloin saat matkakuitit työsähköpostiosoitteeseesi. Voit liittyä yrityksesi yritystiliin, mutta voit myös itse luoda liikematkaprofiilin.

LUO LIIKEMATKAPROFIILI NÄIN:

1. Avaa Uber-sovellus ja napauta valikkokuvaketta ylävasemmalla.
2. Napauta Maksu, vieritä alaspäin kohtaan Matkustajaprofiilit ja napauta Lisää yritysprofiili.
3. Valitse tai lisää haluamasi liikematkakyytien maksutapa.
4. Anna työsähköpostiosoitteesi, johon liikematkakyytien kuitit lähetetään.
5. Valinnainen: Valitse yrityksen kulutilijärjestelmä kuittien automaattista edelleenlähetystä varten (saat sähköpostiviestin, jonka avulla yhdistät tiedon tiliisi). Jos haluat lisätä kulutilijärjestelmän myöhemmin, katso ohjeet alla olevaa linkkiä napauttamalla.
Sinun on valittava liikematkaprofiili ennen kyytiä tai kyydin aikana, jos haluat, että veloitus tehdään yrityksen luottokortilta. Vaihda kyytiprofiilia alla olevan artikkelin ohjeita noudattamalla.
Haluatko liittyä yrityksesi yritystiliin? Katso ohjeet alla olevaa linkkiä napauttamalla.