Liikematkaprofiilin luominen

Liikematkakyytiprofiililla voit veloittaa kyytisi yrityksen luottokortilta, jolloin saat matkakuitit työsähköpostiosoitteeseesi. Voit liittyä yrityksesi yritystiliin tai luoda oman liikematkakyytiprofiilin.

Luo liikematkakyytiprofiili näin:

1. Avaa Uber-sovellus ja napauta Tili.
  2. Napauta Lompakko ja vieritä alaspäin kohtaan Kyytiprofiilit.
  3. Napauta Aloita Uber for Businessin käyttö tai Lisää uusi yritysprofiili.
  4. Luo yritysprofiili ohjeiden mukaan.
  5. Valinnainen: Valitse yrityksen kulutilijärjestelmä kuittien automaattista edelleenlähetystä varten (saat sähköpostiviestin, jonka avulla yhdistät tiedon tiliisi). Jos haluat lisätä kulutilijärjestelmän myöhemmin, katso Oman tai liikematkakyytiprofiilin muokkaaminen.

Liikematkaprofiili on valittava ennen kyytiä tai kyydin aikana, jos haluat, että veloitus tehdään yrityksen luottokortilta.

Katso ohjeet yrityksesi yritystiliin liittymistä varten napauttamalla alla olevaa linkkiä.