Miten lisätä tippi

Voit antaa tippiä toimituspartnerille kolmella tavalla.

1. Ennen tilauksen tekemistä

1. Kun olet valinnut tuotteet, siirry kassalle ohjeiden mukaisesti.
  2. Viimeinen näyttö ennen tilauksen tekemistä on tippinäyttö.
  3. Valitse tippisumma/-prosentti tai syötä mukautettu summa napauttamalla Muu.

Voit muuttaa tipin määrää tunnin kuluessa tilauksen toimittamisesta.

2. Toimituksen jälkeen

Kun tilauksesi on toimitettu, sinua kehotetaan arvioimaan kokemuksesi ja antamaan tippiä.

Jos lisäät tipin toimituksen jälkeen, saat sähköpostitse päivitetyn kuitin, joka sisältää uuden tipin määrän.

Et voi muttaa tipin määrää sen lisäämisen jälkeen.

3. Tilaushistorian kautta

Voit lisätä tipin toteutuneeseen tilaukseen enintään 90 päivää toimituksen jälkeen:

1. Napauta sovelluksen alareunassa olevasta valikkopalkista Tili.
  2. Valitse Tilaukset ja sen jälkeen tilaus, johon haluat lisätä tipin.
  3. Napauta tipin määrän vierestä Lisää tippi.

Et voi muttaa tipin määrää tipin lisäämisen jälkeen.