Tarjouskoodini ei kelvannut

Jos olet epävarma siitä, onko tarjouskoodisi käytetty jo johonkin aiempaan tilaukseen tai onko se vanhentunut, voit tarkistaa asian Uber Eats ‑sovelluksesta:

1. Napauta pääsivun alareunan valikkopalkissa kauimpana oikealla olevaa profiilikuvaketta.
  2. Napauta Promootiot.
  • Aktiiviset promootiot näkyvät sivun yläosassa, ja tiedoissa näytetään niiden vanhenemispäivämäärä, sijainti, jossa niitä voi käyttää, sekä muita tietoja.
  • Lunastetut ja vanhentuneet promootiot näkyvät AIEMMAT PROMOOTIOT -osiossa. Näet niihin liittyvien tilausten kuitit napauttamalla NÄYTÄ KUITTI.

Tarjouskoodeja voi käyttää vain kerran. Yksittäisestä promootiosta yli jääneitä krediittejä ei voi käyttää tuleviin tilauksiin. Muista myös, että jokaisella tarjouskoodilla on omat käyttöehtonsa: varmista, että käytät koodia oikeassa paikassa ja oikealla valuutalla ennen kun koodi vanhenee.

Huomaathan, että tarjouskoodit on lisättävä ennen tilauksen lähettämistä. Emme voi huomioida tarjouskoodia, jos unohdit lisätä sen.

Jos tarjouskoodin lisääminen onnistui, näet sen tilauksen veloituksen yhteydessä juuri ennen kuin klikkaat Tilaa-painiketta.

Lisätietoa siitä, miten tarjouskoodit toimivat, saat tästä artikkelista.

Jos tarjouskoodin käytössä tai lunastuksessa tapahtui mielestäsi virhe, kerro siitä meille: