Ansaitse ravintolaetuja

Sovelluksen avulla voit ansaita palkintoja, kun tilaat sovelluksessa valituilta kauppiailta.

Palkintojen ansaitseminen

Saat esimerkiksi 15 USD alennusta tulevasta tilauksesta, kun teet viisi tilausta etutarjoukseen osallistuvasta kaupasta. Jos kauppiaalla on useita toimipaikkoja, tilaukset pitää tehdä ja maksaa samassa toimipisteessä, jotta ne oikeuttavat etuun. Tarkista sovelluksesta, mitä etuja kauppiaat tarjoavat juuri sinulle.

Etujen seuranta

Voit seurata edistymistäsi ja palkintojasi Kauppiaan antamat palkinnot -osiossa ja lunastaa palkintoja suoraan sovelluksesta. Lähetämme sinulle muistutuksen sähköpostiisi ja matkapuhelimeesi.

Palkintojen käyttäminen

Kun ansaitset palkinnon, sinulla on 90 päivää aikaa lunastaa se. Palkintoja voi käyttää vain yhteen tilaukseen. Jos kauppias päättää perua palkinto-ohjelman, sinulla on vielä 60 päivää aikaa ansaita palkintoja kauppiaalta ja 90 päivää aikaa käyttää ne.

Joitakin promootioita ei voi käyttää kauppiaan antamien palkintojen kanssa.

Kauppiaat ovat vastuussa ohjelmasta ja palkinnoista. Kauppiaiden on oltava aktiivisia sovelluksessa, jotta palkinto voidaan ansaita ja lunastaa. Jos kauppias ei ole enää aktiivinen sovelluksessa, ohjelma päättyy välittömästi ja menetät kaikki maksamattomat palkkiot.