Noutotilausten UKK

Mikä on noutotilaus?

Noutotilaus tarkoittaa, että teet tilauksen Uber Eats ‑sovelluksen kautta ja noudat ruoan itse ravintolasta. Näet tilauksen vaiheet ja tiedät tarkalleen, milloin tilaus on valmiina noudettavaksi.

Noutovaihtoehto on käytettävissä vain tietyissä kaupungeissa.

Mikä on dine-in-tilaus?

Dine-in-tilaus tarkoittaa, että teet tilauksen Uber Eats ‑sovelluksen kautta ja noudat ruoan itse ravintolasta. Voit sitten halutessasi syödä ravintolassa.

Dine-in-vaihtoehto on käytettävissä vain tietyissä kaupungeissa.

Entä jos en löydä kauppaa?

Jos et löydä kauppaa, josta teit tilauksen, ota yhteyttä suoraan kauppaan ja pyydä apua.

Miten teen noutotilauksen?

1. Avaa sovellus.
  2. Valitse ruokailutavaksi Nouto.
  3. Valitse MAHDOLLISIMMAN PIAN tai AJOITETUSTI noudettava tilaus. Näet tämän jälkeen valmistusajan, etäisyyden, hinnaston ja kaupan noutotilauksista saamat arviot.
  4. Noutotilauksen tehtyäsi saat ilmoituksen, kun kauppa hyväksyy tilauksen, tiedon tilauksen arvioidusta valmistumisajasta sekä tiedon siitä, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Miten teen dine-in-tilauksen?

1. Avaa sovellus.
  2. Valitse ruokailutavaksi Dine-in.
  3. Valitse MAHDOLLISIMMAN PIAN tai AJOITETUSTI noudettava tilaus. Näet tämän jälkeen valmistusajan, etäisyyden, hinnaston ja kaupan dine-in-tilauksista saamat arviot.
  4. Kun olet tehnyt dine-in-tilauksen, saat ilmoituksen, kun kauppa hyväksyy tilauksen, sekä tiedon tilauksen arvioidusta valmistumisajasta.

Missä tilausnumeroni on?

Tilauksen tunnistenumero on seurantanäytön yläreunassa etunimesi sekä sukunimesi ensimmäisen kirjaimen alla, ja se näkyy myös kuitissa.

Jokaisella tilauksella on tilauksen tunnistenumero, jonka avulla voit varmistaa, että noudat oikean tilauksen.

Kun noudat tilauksen, vahvista tilauksen tunnistenumero kaupassa.

Mistä tiedän, milloin voin noutaa nouto- tai dine-in-tilaukseni?

Näet Uber Eats ‑sovelluksesta, kun tilaus on valmis.