Maksutavan vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa jo toimitetun tilauksen maksutavan, ilmoita tilalle vaihdettavan luottokortin merkki ja neljä viimeistä numeroa alla. Emme voi vaihtaa toimittamattomien tilausten maksutapaa.

Jos et ole tehnyt tilausta, voit vaihtaa maksutavan sovelluksessa.

1. Lisättyäsi haluamasi tuotteet ostoskoriin napauta KASSALLE.
  2. Vieritä alas ja napauta maksutapaa.
  3. Valitse haluamasi maksutili. Voit lisätä maksutavan napauttamalla Lisää maksutapa ‑kuvaketta.
  4. Tarkista tiedot ja napauta TEE TILAUS