Toimitusosoitteen vaihtaminen

Jos tilauksessasi on virheellinen toimitusosoite, ilmoita asiasta suoraan toimituspartnerille.

Toimituspartneri voi päättää tilauksen toimittamisesta oikeaan osoitteeseen. Hänelle maksetaan lisäkorvaus ylimääräisestä matkasta luoksesi.

Toimitusosoitteen muuttaminen

1. Kun tilauksesi on toimitettu toimituspartnerille, ota häneen yhteyttä sovelluksen kautta.
  2. Napauta tilauksen seurantanäytön kartassa Ota yhteyttä.
  3. Ota yhteyttä toimituspartneriin valitsemalla puhelu tai viesti.
  • Jos keskustelet toimituspartnerin kanssa, anna hänelle selkeät ohjeet.
  • Pidä puhelin lähelläsi ja äänet päällä lisäviivästysten välttämiseksi.

Jos tilauksesi peruttiin ja tarvitset apua, palaa sovelluksen aloitusnäkymään ja napauta sitten Tilaukset.