Äänikomennot – UKK

Äänitilauksen avulla voit tehdä tilauksen nopeasti uudelleen ja seurata suosikkiruokiesi tilaa. Tutustu äänikomentoihin ja niiden käyttöön Alexan, Google Assistantin ja Sirin avulla. Huomaa: ominaisuudet vaihtelevat alustan ja kielen mukaan.

Alexa

Hyvä tietää ennen aloittamista

Tarvitset Alexa-laitteen, Amazon-tilin ja Uber Eats ‑sovelluksen uusimman version. Voit ottaa äänikomennot käyttöön siirtymällä sovelluksen kohtaan Tili, valitsemalla Äänikomentoasetukset ja valitsemalla ylhäältä Alexa-painikkeen. Tässä vaiheessa esitetään valitsin, jolla voit näyttää Alexa-seurantavaihtoehdon maksamisen jälkeen. Alexa-seuranta voidaan ottaa käyttöön kaikkiin tilauksiisi.

Tilauksen etenemisen seuraaminen

Jos haluat seurata keskeneräisten tilausten tilaa, klikkaa ensin painiketta Alexa-seuranta tilauksen seurantanäytössä. Kirjaudu sitten Amazon-tilillesi ja valitse, että haluat kuulla päivitykset automaattisesti. Vahvistamisen jälkeen Alexa-laitteesi ilmoittavat tilauksesi tilan!

Toista tämä kaikille tilauksille, joita haluat seurata.

Saatavilla olevat kielet: Integrointi on saatavilla englanniksi.

Siri

Hyvä tietää ennen aloittamista

Tarvitset Sirin kanssa yhteensopivan mobiililaitteen ja Uber Eats -sovelluksen uusimman version. Voit ottaa äänikomennot käyttöön siirtymällä sovelluksen kohtaan Tili, valitsemalla Äänikomentoasetukset ja valitsemalla Lisää Siriin. Tässä vaiheessa voit valita mukautetun komennon, jota käytät myöhemmin toiminnon suorittamiseen. Lause lisätään Sirin käyttämiin komentoihin.

Saatavilla olevat kielet: Äänikomennot ovat käytettävissä seitsemällä kielellä (englanti, saksa, japani, ranska, hindi ja portugali), mutta pyrimme lisäämään muita kieliä.

Tilaaminen uudelleen

Järjestä kaikki suosikkisi uudelleen sanomalla ”Hei Siri”. Anna sen jälkeen komento, jonka valitsit asetusten määrittämisen yhteydessä. Esimerkki:

• Sano ”Tilaa uudelleen”. Kun Siri kysyy ravintolan nimeä, sano ”[Anna's Deli]”.

Sen jälkeen sovellus kokoaa viimeiset tilaustiedot valitsemastasi paikasta, mukaan lukien kaikki aiemmat muokkaukset ja toimitus-/noutoasetukset. Voit vahvistaa tilauksen tai muokata sitä ennen tilauksen viimeistelemistä ja lähettämistä.

Tilauksen etenemisen seuraaminen

Jos haluat seurata tilauksen tilaa, aloita sanomalla ”Hei Siri”. Käytä sitten asetusten määrittämisen yhteydessä luomaasi komentoa.

Jos aktiivisia tilauksia on enemmän kuin yksi, saat uusimman tilauksen tiedot.

Google Assistant

Hyvä tietää ennen aloittamista

Varmista ensin, että mobiililaitteesi on yhteensopiva Google Assistantin kanssa ja että siinä on Uber Eats -sovelluksen uusin versio.

Saatavilla olevat kielet: Tällä hetkellä äänikomennot toimivat maailmanlaajuisesti englanniksi ja portugaliksi, mutta pyrimme lisäämään muita kieliä.

Tilaaminen uudelleen

Järjestä kaikki suosikkisi uudelleen sanomalla ”Hei Google” ja jokin alla olevista äänikomennoista:

• ”Tilaa uudelleen paikasta [Marcello's Pizza] Uber Eatsissa.”
  • ”Avaa Uber Eats ja tilaa uudelleen paikasta [Marcello's Pizza].”

Sen jälkeen sovellus kokoaa viimeiset tilaustiedot valitsemastasi paikasta, mukaan lukien kaikki aiemmat muokkaukset ja toimitus-/noutoasetukset. Voit vahvistaa tilauksen tai muokata sitä ennen sen lähettämistä.

Tilauksen etenemisen seuraaminen

Jos haluat seurata tilauksen tilaa, sano ”Hei Google”. Käytä sitten mitä tahansa seuraavista äänikomennoista:

• ”Pyydä Uber Eatsia tarkistamaan tilaukseni.”
  • ”Tarkista Uber Eats -tilaukseni.”
  • ”Näytä tilaukseni tila Uber Eatsissa.”

Jos aktiivisia tilauksia on enemmän kuin yksi, saat uusimman tilauksen tiedot.

Onko toiminto saatavilla muilla alustoilla?

Tällä hetkellä vain Googlen ja Sirin äänikomennot ovat käytettävissä, mutta aiomme lisätä toiminnot pian myös muille alustoille.