Suosittelin kaveriani, mutta en saanut Uber Cashia

Jos suosittelit Uber Eatsia kaverillesi tai kutsuit hänet käyttäjäksi, mutta suosituspalkkiosi kanssa on ongelmia, tarkista tästä tavallisimmat ongelmien syyt:

1. Onko ystäväsi jo tehnyt ensimmäisen tilauksensa?

• Saat suosituspalkkiosi tilillesi automaattisesti, kun kaverisi on tehnyt ensimmäisen tilauksensa.

2. Onko krediitit jo lisätty tilillesi?

• Tarkista krediittiesi saldo sovelluksen Maksut-välilehdeltä.

3. Onko suosituspalkkiosi eri suuruinen kuin odotit?

• Suosituspalkkio vaihtelee kaupungeittain ja lasketaan sen kaupungin mukaan, jossa suosittelemasi henkilö toimii.

HUOMAA: Suositustarjoukset ovat käyttöehtojen alaisia, ja niiden ehdot voivat muuttua.

Jos SAIT kutsukoodin, mutta sinulla on ongelmia sen kanssa, ilmoita asiasta meille täyttämällä alla oleva lomake: