Muokkaa tippiä

Jos annoit tippiä toimituspartnerille tilausta tehdessäsi, voit muokata tipin määrää tunnin kuluessa tilauksesi saapumisesta.

Voit muokata tippiä kahdella eri tavalla

1. Seuraa sovelluksen ohjeita

Kun tilaus on saapunut, sinua kehotetaan antamaan toimituspartnerille arvio ja tippiä, jos valitset:

1. Lisää arvio ja katso tämänhetkinen antamasi tipin määrä seuraamalla näytöllä olevia ohjeita.
  2. Muuta summaa napauttamalla Muokkaa.
  3. Tallenna uusi tipin summa napauttamalla Tallenna ja jatka.

2. Tilaukset-osiosta

1. Napauta päänäytössä Tili ja sitten Tilaukset.
  2. Etsi tilaus vierittämällä ja valitse se.
  3. Napauta tipin vieressä Muokkaa summaa.

Voit muokata tippiä tunnin ajan tilauksen toimittamisesta.

Voit myös antaa tippiä toimituspartnerille, kun tilaus on tehty. *Tippejä, jotka on lisätty tilauksen toimittamisen jälkeen, ei voi muuttaa. *