Ansaitse Marriott Bonvoy™ -pisteitä Uberin avulla

Uber ja Marriott tekevät yhteistyötä, mikä tekee Marriott Bonvoy™ -pisteiden ansaitsemisesta entistäkin helpompaa. Yhdistä Marriott Bonvoy™ ‑tilisi, niin saat pisteitä soveltuvista Uber-kyydeistä ja Uber Eats ‑tilauksista.

Ansaitse Marriott Bonvoy™ -pisteitä kyydeistä ja tilauksista:

• Kuusi pistettä dollaria kohden jokaisesta sellaisesta Uber Eats ‑tilauksesta, joiden arvo on yli 25 USD ja jotka toimitetaan Marriott-salkun sisällä.
  • Kolme pistettä jokaisesta UberXL-, Uber Comfort-, Uber SUV- ja Uber Black ‑kyyteihin käytetystä dollarista.
  • Kaksi pistettä jokaista käytettyä dollaria kohden jokaisesta muusta sellaisesta Uber Eats ‑tilauksesta, joiden arvo on yli 25 USD, mukaan lukien Marriott-ravintoloista tehdyt tilaukset.

Pisteitä ei anneta veroista, maksuista, tipeistä tai promootioista

Voit yhdistää Uber-tilisi Marriott Bonvoy™ -profiiliin seuraavasti: Varmista, että käytössäsi on Uber-sovelluksen uusin versio, jotta voit yhdistää Marriott Bonvoy™ -tilisi Uberiin.

1. Napauta valikkoa Uber-sovelluksen vasemmassa yläkulmassa.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Mene Palkinnot-kohtaan ja napauta kohtaa Marriott Bonvoy.
  4. Napauta Linkitä tili ja kirjaudu sisään Marriott Bonvoy™ -tilillesi, jotta voit yhdistää tilit.

Huomaa: Kullekin Uber-tilille voidaan yhdistää vain yksi Marriott Bonvoy™ ‑tili.

Jotta voit tarkastella ansaitsemiasi pisteitä, sinun on kirjauduttava sisään Marriott Bonvoy™ -tilillesi tarkistaaksesi pistesaldosi. Matkastasi tai tilauksestasi voi kulua viisi arkipäivää, ennen kuin näet pisteet.

Tämä tarjous on voimassa vain Yhdysvalloissa. Katso lisätietoja ja käyttöehdot Uberin ja Marriottin kumppanuussivulta .

Need help with anything else? Let us know below.