Ravintola käyttää omaa toimitushenkilöstöä – UKK

Miksi tilauksessani käytetään kaupan toimitushenkilöstöä?

Haluamme tarjota laajan valikoiman kauppoja asiakkaillemme. Joillakin kaupoilla on oma toimitushenkilöstö, ja niissä on päätetty toimittaa tilaus omalla henkilöstöllä eikä sovelluksen kautta toimituspartnerilla.

Miten toimituskokemus tällöin muuttuu?

Kun tilauksen toimittaa kaupan toimitushenkilöstö, et pysty seuraamaan kuljetuksen sijaintia sovelluksessa. Kun kauppa on hyväksynyt tilauksesi, ota yhteyttä suoraan siihen, jos sinulla on kysyttävää tilauksesta.

*Kauppa ja sen toimitushenkilöstö saavat myös nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja mahdolliset erityisohjeet toimituksen viimeistelemiseksi. Sovelluksen tavallinen liittymis- ja tarkastusprosessi ei koske kaupan toimitushenkilöstöä. Kaupat ovat vastuussa jakeluhenkilöstönsä asianmukaisesta tarkastuksesta käyttäen markkinoillaan sovellettavia kaupallisesti kohtuullisia menettelyjä, mukaan lukien taustatietojen tarkistukset tai muut seulontamenetelmät, jos sellaisia on saatavilla. *

Voinko ottaa yhteyttä kaupan toimitushenkilöstöön?

Ei, et voi ottaa yhteyttä toimittajaan, kun kauppa käyttää omaa henkilöstöään. Sinun kannattaa soittaa suoraan kauppaan. Sieltä voidaan ottaa yhteyttä toimittajaan puolestasi.

Mistä tietää, käyttääkö kauppa omaa toimitushenkilöstöä?

Voit tarkistaa asian sovelluksessa:

• Näet kaupan syötteessä nimen alla kuvakkeen, joka tarkoittaa, että kauppa käyttää omaa toimitushenkilöstöään.
  • Näet kaupan valikoimassa lähellä sivun yläreunaa maininnan, jos kauppa käyttää omaa toimitushenkilöstöä.
  • Näet ennen tilauksen tekemistä näytön alareunassa kuvakkeen, joka ilmaisee, käyttääkö kauppa omaa toimitushenkilöstöä.