Näin löydät allergikoille sopivat kaupat

Allergikoille sopivat kaupat antavat asiakkaiden pyytää allergeenien poistamista tuotteesta.

Näin löydät allergikoille sopivia kauppoja:

1. Avaa sovellus ja valitse suodatinkuvake (toimitusosoitteen vieressä).
  2. Napauta Ruokavalio, sitten Allergikoille sopiva ja sitten Valmis.
  3. Selaa allergikoille sopivia kauppavaihtoehtoja.

Voit poistaa Allergikoille sopiva -suodattimen napauttamalla rastia suodattimen vieressä.

Jos haluat lisätä allergiapyyntöjä tilaukseen, noudata tämän artikkelin ohjeita: