Näin päivität sähköpostin, tekstiviestien tai push-ilmoitusten asetukset

Lopeta sähköposti- ja tekstiviesti-ilmoitusten tilaus

Jos haluat muokata Uberilta saamiesi sähköpostien, tekstiviestien ja push-ilmoitusten asetuksia, katso ohjeet alle linkitetyltä sivulta.

Huomaa: Et voi lopettaa maksutapahtumiin liittyvien ilmoitusten, kuten tilauskuittien ja tuelta saatujen viestien, tilausta.

Ota käyttöön sähköposti- tai tekstiviesti-ilmoitukset

Jatka sähköposti- tai tekstiviesti-ilmoitusten vastaanottamista Uberilta kirjoittamalla alle sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Voit ottaa push-ilmoitukset käyttöön myös mobiililaitteellasi. Klikkaa alla olevaa Lopeta tilaus ‑linkkiä ja seuraa ohjeita.