Olen unohtanut sähköpostiosoitteeni

Jos kirjautumisessa on ongelmia, koska olet unohtanut salasanasi, seuraa tämän artikkelin ohjeita nollataksesi salasanasi.

Jos vaihdoit kuljettajapartneri- tai matkustajatilisi sähköpostiosoitteen tai salasanan, se voi automaattisesti vaihtua myös ruokailijatilillesi.

Jos kirjautumisessa on ongelmia, koska olet unohtanut sähköpostiosoitteesi, täytä alla oleva lomake. Ole hyvä ja anna lisätietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Näin tilisi pysyy suojattuna.

🇺🇸
open
+1
Tänne lähetetään automaattinen viesti, jossa vahvistetaan, että kyseessä todella olet sinä. Avaa se ja valitse Vahvista sähköpostiosoite, jotta sinut yhdistetään tiimimme jäsenelle. Kirjoittaa paikasta