Tililläni on suorittamaton maksu

Jos tililläsi näkyy suorittamaton maksu, maksu on voinut epäonnistua. Näin voi käydä, jos:

• maksutavalla ei ole riittävästi varoja
  • pyynnöstäsi veloitettiin lisämaksu
  • maksu epäonnistui teknisen ongelman takia.

Jos maksu epäonnistuu, et välttämättä pysty tekemään tilausta tai antamaan tippiä toimituspartnerille.

Suorittamattoman maksun maksaminen:

1. Avaa sovellus.
  2. Sovellus kehottaa sinua valitsemaan veloituksen maksutavan.
  3. Maksa saldo ohjeiden mukaisesti tai vahvista maksavasi käteisellä seuraavalle toimituspartnerille (jos käteismaksut ovat käytettävissä alueellasi).
  4. Jos digitaalinen maksutapasi hylätään, sinun täytyy päivittää se tai valita toinen maksutapa.

Jos sinulla on ongelmia saldon maksamisessa, täytä alla oleva lomake sen jälkeen, kun olet varmistanut, että haluamasi maksutapa on lisätty tilillesi: