Luulen, että tililleni on murtauduttu

Tilisi on saattanut vaarantua, jos arvelet, että joku muu on käyttänyt tiliäsi, tai jos huomaat tililläsi epäilyttävää toimintaa.

Epäilyttävää toimintaa ovat esimerkiksi

• tilauspyynnöt, joita et ole tehnyt
  • toimitetut tilaukset, joita et pyytänyt
  • toimituspartnereiden puhelut tai tekstiviestit tilauksista, joita et ole pyytänyt
  • tililläsi näkyvät kuitit tilauksista, joita et tunnista
  • tilimuutokset, joita et ole tehnyt itse
  • maksuprofiilin muutokset, joita et ole tehnyt itse
  • tietämättäsi vaihdettu salasana tai sähköpostiosoite.

Huomaa: Jos näet kaksi samanlaista veloitusta, tämä on todennäköisesti katevaraus, jonka pitäisi kadota muutaman päivän kuluttua.

Jos pystyt kirjautumaan tilillesi, suosittelemme salasanan vaihtamista.

Salasanan vaihtaminen:

1. Mene sovelluksen valikossa Ohjeet-kohtaan.
  2. Valitse Tili- ja maksuvaihtoehdot -kohdassa Lisää >.
  3. Valitse Olen unohtanut salasanani.
  4. Luo uusi yksilöllinen salasana ohjeiden mukaisesti.

Jos et pääse kirjautumaan tilillesi, anna matkapuhelinnumerosi ja tietosi alla: