Haluan käyttää Uber Cash -maksua

Jos aioit maksaa edellisen tilauksesi Uber Cashilla, voit vaihtaa maksutapaa, mutta tililläsi pitää olla tarpeeksi Uber Cash -saldoa maksutapahtuman koko hinnan kattamiseksi.

Toimi seuraavasti, jos olet jo maksanut tilauksen toisella maksutavalla, mutta aioit käyttää Uber Cashia:

1. Napauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Valitse Omat matkat.
  3. Valitse matka, jonka maksutapaa haluat vaihtaa.
  4. Etsi Tarvitsetko apua tämän matkan kanssa? -kohdan alta Vaihda maksutapaa -ruutu ja napauta Muokkaa maksua.
  5. Valitse Vaihda matkan maksutapa ja napauta Seuraava.
  6. Valitse Uber Cash ja napauta Seuraava/Lähetä.

Toimi seuraavasti, jos olet jo maksanut tilauksen toisella maksutavalla, mutta aioit käyttää Uber Cashia:

1. Napauta Tilaus.
  2. Valitse kyseinen tilaus ja napauta Pyydä apua.
  3. Valitse Muuta maksutapaa.
  4. Valitse Uber Cash ja napauta Lähetä.

Jos tämä menettely ei onnistu, muistathan, että Uber Cash -saldosi on oltava vähintään yhtä suuri kuin tilauksen hinta.

Jos sinulla on kysyttävää maksun vaihtamisesta Uber Cashiin, anna meille lisätietoja alla.