Kirjaudu sisään tunnusavaimilla

Passkeys on suunniteltu korvaamaan perinteiset salasanat, ja niitä voi käyttää Uber-tilillesi kirjautumiseen. Ne ovat valinnainen todennusmenetelmä, jonka tarkoituksena on tarjota turvallinen kirjautumiskokemus päästä päähän ‑salausta käyttäen. Näitä etuja ovat:

• Tilisi on helpompi käyttää ilman, että sinun tarvitsee muistaa tai antaa salasanaa.
  • Parempi tietoturva koska salasanat on suojattu laitteesi todennusmenetelmillä, kuten sormenjäljellä, kasvojentunnistuksella, laitteen PIN-koodilla tai fyysisellä avaimella.
  • Virtaviivainen kirjautuminen Voit synkronoida salasanat samaan salasananhallintaohjelmaan kirjautuneiden laitteiden välillä.
  • Parempi suoja tietojenkalasteluhuijauksia ja salasanavarkauksien aiheuttamaa luvatonta käyttöä vastaan.

Lue lisää Passkey-tunnisteista osoitteessa Android ja iOS.

Määritetään salasanaa

Jotta voit käyttää tunnusavaimia, varmista, että alustasi ja laitteesi tukevat tätä ominaisuutta ja että käytät Uber-sovelluksen uusinta versiota. Jos käytät:

• Apple-laite, varmista laitteesi salasanan jakamisasetus on käytössä ennen alla olevien vaiheiden suorittamista.
  • Android-laite, varmista, että käytät haluamaasi Google-tiliä, jotta synkronointi tapahtuu sujuvasti eri laitteiden välillä. Lue lisää salasanan hallinnoinnista Chromessa täällä.

Kun olet kirjautunut Uber-sovellukseen

1. Siirry osoitteeseen Tili > Hallinnoi Uber-tiliä > Turvallisuus > Passkeys.
  2. Valitse Luo salasana.
  3. Luo salasana ohjeiden mukaisesti.

Kun salasana on luotu, se lisätään Uber-sovelluksen Passkeys-osioon.

Kun olet kirjautunut ulos Uber-sovelluksesta

Varmista, että laitteesi salasanan jakamisasetus on käytössä, ennen kuin suoritat nämä vaiheet:

1. Avaa Uber-sovellus ja siirry liittymis- ja kirjautumissivulle.
  2. Valitse salasanakuvake (avain henkilön vieressä).
  3. Jatka liittymistä tai kirjautumista Uber-sovellukseen.
  4. Valitse Luo salasana.
  5. Luo salasana ohjeiden mukaisesti.

Kun salasana on luotu, se lisätään laitteesi tilisi suojausasetusten salasanaosaan.

Salasanan käyttö

Voit kirjautua Uber-tilillesi tunnusavaimella jollakin seuraavista tavoista:

• Valitse matkapuhelin- tai sähköpostikentässä salasanakuvake (avain henkilön vieressä), valitse tallennettu salasana, jota haluat käyttää, ja kirjaudu sisään ohjeiden mukaisesti.
  • Käytä toisesta laitteesta saatua salasanaa seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita, niin saat QR-koodin näkyviin, ja skannaa se sitten sillä mobiililaitteella, johon salasanasi on tallennettu.

Salasanan poistaminen

Uber-sovelluksesta

1. Siirry osoitteeseen Tili > Hallinnoi Uber-tiliä > Turvallisuus > Passkeys.
  2. Under Passkeys, valitse roskakorikuvake sen salasanan vieressä, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse Poista poistaaksesi salasanan.

Jos poistat salasanan Uber-sovelluksessa, salasana pysyy laitteellasi, mutta et voi kirjautua poistetun salasanan avulla Uber-tilillesi . Koska salasana pysyy laitteellasi, sinua pyydetään silti Kirjaudu sisään tunnuksilla kirjautuessasi Uber-sovellukseen, kunnes poistat salasanan laitteeltasi. Voit poistaa salasanan pysyvästi laitteen asetuksissa.

Laitteeltasi

Katso alta, miten voit poistaa salasanat laitteeltasi: