Ilmaiseen toimitukseen liittyvä promootio

Tai vastaava paikallinen valuutta

KÄYTTÖEHDOT

• Sovelluksen käyttäjät voivat tilata sovelluksen osiossa näkyvistä kaupoista, jotka tarjoavat ilmaisen toimituksen (valitut ravintolat). Käyttäjät eivät maksa näistä tilauksista toimitusmaksua (promootio).
  • Osana promootiota tavallista toimitusmaksua (ei koske mitään muita maksuja, kuten palvelumaksua) ei veloiteta käyttäjän valitusta ravintolasta tekemästä seuraavasta tilauksesta rajoitetun ajan. Tilaus voidaan yhdistää muihin tilauksiin, jolloin odotusaika voi olla pidempi. Tästä voi olla tiettyjä poikkeuksia.
  • Jos käyttäjän tilillä on promootiokoodiin vaikuttavia rajoituksia, promootiokoodi ei ole voimassa.
  • Promootio koskee sekä uusia että nykyisiä sovelluksen käyttäjiä.
  • Promootio koskee vain valittuja kauppoja. Jos ravintolalla on useita toimipaikkoja, promootio on voimassa vain niissä toimipaikoissa, jotka on mainittu valittujen ravintoloiden osiossa. Valitut ravintolat saattavat olla mukana promootiossa vain rajoitetun ajan, ja promootiota voidaan muuttaa.
  • Promootiota ei voi lunastaa käteisenä.
  • Tämä promootio koskee vain toimitusmaksua. Käyttäjä on edelleen velvollinen maksamaan kaikki muut tilaukseen liittyvät kulut, mukaan lukien valittujen tuotteiden hinnat ja muut sovellettavat lisämaksut.
  • Voimme muuttaa näitä käyttöehtoja, perua ne tai keskeyttää niiden soveltamisen milloin tahansa.