Missä tapaan toimituspartnerin?

Tilauksen vastaanottamiseen on kolme toimitusvaihtoehtoa:

1. Jätä ovelle: tilauksesi jätetään ovellesi.

2. Tapaa ovella: toimituspartneri tulee luoksesi ovelle.

3. Nouto ulkoa: tapaat toimituspartnerin ulkona.

Aloita valitsemalla haluamasi toimitusvaihtoehto ja päivitä toimitustietosi näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Huomaa: Jos sinulla on muita erityisiä toimitusohjeita, voit lisätä ne ennen tilauksen vahvistamista. Jos esimerkiksi valitset Jätä ovelle ‑toimitusvaihtoehdon, voit liittää mukaan esimerkiksi tällaisia erityisohjeita: "Jätä tilaukseni ruukkukasvin viereen etuovelle. Kiitos!".

Voinko ottaa yhteyttä toimituspartneriin ennen toimitusta?

Kun tilauksesi on matkalla, voit ottaa suoraan yhteyttä toimituspartneriin napauttamalla tilauksen seurantanäkymässä Ota yhteyttä -painiketta. Tämä on usein paras tapa sopia täsmällisestä toimituspaikasta, jos olet epävarma paikan sijainnista. Huomaathan, että toimituspartneri saattaa olla ajamassa eikä välttämättä voi vastata puheluun tai viestiin.