Venmolla maksaminen

Matkustajat ja asiakkaat, joiden laitteelle on asennettu Venmo, voivat nyt käyttää Venmoa kyytien ja ruokatilausten maksamiseen. Jos sinulla ei vielä ole Venmoa, liity alla olevan linkin kautta.

Venmon lisääminen maksutavaksi sovelluksessa

1. Napauta Tili-kohtaa näkymän oikeassa alakulmassa ja valitse Lompakko.
  2. Napauta Lisää maksutapa.
  3. Napauta Venmo.
  4. Kirjaudu sisään Venmo-tilillesi ja napauta Hyväksy.

Poista Venmo noudattamalla yllä olevia ohjeita ja napauttamalla sitten Poista.

Venmo on saatavilla vain Yhdysvalloissa. Jos olet Yhdysvalloissa etkä näe vaihtoehtoa Venmon lisäämisestä maksutavaksi, varmista, että käytät sovelluksesi uusinta versiota.

Matka- tai ateriakulujen jakaminen Venmo-sovelluksessa

1. Maksa ateriasi Venmo-maksutavalla.
  2. Valitse Venmo-sovelluksen maksusyötteestä vaihtoehto kustannusten jakamiseksi ystävien ja perheenjäsenten kesken.
  3. Käytä kirjoitusnäyttöä merkitäksesi muistiin tekstillä tai emojilla, mitä maksu koskee.

Mukautettujen emojien käyttäminen Venmo-sovelluksessa

Jos haluat käyttää emojia, kun jaat aterian hinnan, napauta emoji-painiketta kirjoitusnäytöllä tai lisää haluamasi emoji maksuilmoitukseen.

Jos haluat käyttää emoji, kun jaat aterian hinnan, napauta emoji-painiketta kirjoitusnäytöllä tai lisää haluamasi emoji maksuilmoitukseen.