Uber-lahjakorttien käyttäminen

Lahjakortteja voidaan käyttää Uber-krediittien lisäämiseen tilillesi.

Lunasta lahjakortti seuraavasti:

1. Varmista, että käytössäsi on Eats-sovelluksen uusin versio.
  2. Napauta Tili-välilehteä ja valitse Lompakko.
  3. Napauta Lisää maksutapa -kohtaa ja valitse Lahjakortti.
  4. Anna lahjakoodisi (ilman välilyöntejä).

Kun lahjakortti on lisätty Uber-tiliin, sitä ei voi siirtää.

Et voi ladata lahjakorttia uudelleen, mutta voit edelleen lisätä jopa 1 000 USD arvosta lahjakorttikrediittejä tilillesi.

Näin ostat Uber-lahjakortteja

Voit ostaa lahjakortteja useasta eri vähittäismyyntipaikasta, osoitteesta uber.com/gift-cards tai Uber-sovelluksesta.