Millainen on Uber Eatsin peruutuskäytäntö?

Uber Eats ‑sovelluksen avulla voit perua tilauksia ottamatta yhteyttä tukeen. Sinulta saatetaan kuitenkin veloittaa joitakin kuluja riippuen siitä, milloin perut tilauksen.

Voit perua tilauksen sovelluksessa näin:

1. Siirry Tilauksen tila -näytölle ja napauta sitten Peru tilaus.
  2. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa vahvistetaan, että haluat perua tilauksen, ja ilmoitetaan mahdollisista maksuista.
  3. Napauta Peru tilaus.
  4. Valitse perumisen syy ja napauta sitten Valmis.

Vahvista tilauksen veloitukset seuraavasti:

1. Siirry tilaussivulle napauttamalla valikkopalkin alareunassa olevaa kuittikuvaketta.
  2. Vieritä kunnes löydät perutun tilauksen.
  3. Napauta Näytä kuitti.