Näin teet ryhmätilauksen

Kun teet ryhmätilauksen, saat jaettavan linkin, jonka avulla useat henkilöt voivat lisätä tuotteita samaan tilaukseen. Voit joko maksaa kaikkien puolesta tai antaa jokaisen maksaa oman osuutensa.

Näin teet ryhmätilauksen:

1. Kirjaudu sisään Uber Eats -sovellukseen tai mene osoitteeseen ubereats.com.
  2. Valitse kauppa, josta haluat tilata.
  3. Valitse "Ryhmätilaus" sovelluksessa tai "Aloita ryhmätilaus" osoitteessa ubereats.com.
  4. Muokkaa halutessasi ryhmätilauksen tietoja, kuten toimitusosoitetta, valinnaista määräaikaa, johon mennessä kaikkien täytyy valita tuotteensa, tai valinnaista hinnalle asetettua rajoitusta. Voit myös valita maksavasi joko kaikkien puolesta tai antavasi jokaisen maksaa oman osuutensa.
  5. Valitse "Kutsu vieraita". Näin saat linkin, jonka voit lähettää kaikille ryhmäsi jäsenille.
  6. Lisää omat tuotteesi.
  7. Kun kaikki muut ovat lisänneet haluamansa tuotteet, valitse "Näytä tilaus" ja "Siirry kassalle".
  8. Jos ryhmätilaus on valmis, valitse "Lukitse tilaus ja jatka". Kun tilaus lukitaan, ryhmän jäsenet eivät voi muokata tai lisätä tuotteita. Jos tilaus ei ole valmis, valitse "Palaa takaisin".
  9. Tarkista toimitustiedot ja klikkaa "Seuraava".
  10. Valitse "Tee ryhmätilaus".

Näin liityt ryhmätilaukseen:

1. Liity ryhmätilaukseen avaamalla saamasi tekstiviesti.
  2. Napauta "Liity tilaukseen".
  3. Lisää tuotteet ostoskoriin.
  4. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.