Näin teet yritysryhmätilauksen

Kun aloitat ryhmätilauksen, saat jaettavan linkin, jonka avulla useat henkilöt voivat lisätä tuotteita samaan yrityksen ryhmätilaukseen. Sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

• Voit maksaa kaikkien puolesta.
  • Voit pyytää kutakin vierasta maksamaan oman osuutensa.

Sinun pitää luoda yritysprofiili, jotta voit tehdä yrityksen ryhmätilauksen. Jos sinulla ei ole yritysprofiilia, et voi laskuttaa ateriaa organisaatiosi maksutavalta.

Yrityksen ryhmätilauksen tekeminen:

1. Kirjaudu sisään Uber Eats -sovellukseen tai mene osoitteeseen ubereats.com.
  2. Valitse yritysprofiilisi ja etsi kauppa, josta haluat tilata.
  3. Valitse Ryhmätilaus.
  4. Muokkaa tarvittaessa ryhmätilauksen tietoja, kuten toimitusosoitetta tai kulurajaa. Voit myös valita joko maksaa kaikkien puolesta tai antaa jokaisen maksaa oman osuutensa.
  5. Valitse Kutsu vieraita. Näin saat linkin, jonka voit lähettää kaikille ryhmäsi jäsenille.
  6. Lisää omat tuotteesi, jos osallistut tilaukseen.
  7. Kun kaikki muut ovat lisänneet haluamansa tuotteet, valitse Näytä tilaus ja Siirry kassalle.
  8. Jos ryhmätilaus on valmis, valitse Lukitse tilaus ja jatka. Kun tilaus lukitaan, ryhmän jäsenet eivät voi muokata tai lisätä tuotteita. Jos tilaus ei ole valmis, valitse Palaa takaisin.
  9. Tarkista tilauksen tiedot uudelleen ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
  10. Valitse Tee ryhmätilaus.