Muuta toimitusosoitetta

Jos tilauksesi toimitusosoite on virheellinen, ilmoita siitä suoraan toimituspartnerille.

Toimituspartneri voi päättää, toimitetaanko tilaus oikeaan osoitteeseen. Hänelle maksetaan lisäkorvaus ylimääräisestä matkasta luoksesi.

Toimitusosoitteen muuttaminen

1. Kun tilauksesi on annettu toimituspartnerille, ota häneen yhteyttä sovelluksen kautta.
  2. Katso tilauksen seurantanäytön karttaa ja napauta Ota yhteyttä.
  3. Ota yhteyttä valitsemalla joko puhelu tai viesti.
  • Jos keskustelet toimituspartnerin kanssa, anna hänelle selkeät ohjeet.
  • Pidä puhelin lähelläsi ja äänet päällä lisäviivästysten välttämiseksi.