Missä tapaan toimituspartnerin?

Se, missä tapaat lähetin, riippuu siitä, minkä kolmesta toimitusvaihtoehdosta valitsit tilausta tehdessäsi:

1. Jätä ovelle: Tilauksesi jätetään kätevästi ovellesi.
  2. Tapaaminen ovella: Tapaat lähetin ovellasi.
  3. Nouda ulkoa: Tapaat lähetin ulkona.

Kun olet valinnut haluamasi toimitusvaihtoehdon, päivitä toimitustietosi näytöllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos sinulla on muita erityisiä toimitusohjeita, voit lisätä ne ennen tilauksen vahvistamista. Jos esimerkiksi valitset Jätä ovelle -toimitusvaihtoehdon, voit liittää mukaan esimerkiksi tällaisia erityisohjeita: "Jätä tilaukseni ruukkukasvin viereen etuovelle. Kiitos!".

Voinko ottaa yhteyttä lähettiin ennen toimitusta?

Kun tilauksesi on matkalla, voit ottaa suoraan yhteyttä lähettiin napauttamalla tilauksen seurantanäkymässä Ota yhteyttä -painiketta. Tämä on usein paras tapa sopia täsmällisestä toimituspaikasta, jos olet epävarma sijainnista. Huomaathan, että lähetti saattaa olla ajamassa eikä välttämättä voi vastata puheluun tai viestiin.