Hinnan jakaminen kaverin kanssa

Jaettu kyytimaksu -ominaisuus mahdollistaa kyytimaksun jakamisen tasan matkustajien kanssa.

Kyytimaksun jakaminen:
– pyydä kyyti
– valitse Jaettu kyytimaksu näytön alareunassa
– anna muiden matkustajien nimet tai puhelinnumerot

Muut matkustajat saavat pyynnön jaetun maksun hyväksymisestä.

Kaikki kyytikaverit saavat Uber-sovellukseen ilmoituksen hyväksyntää varten. Kyytimaksu jaetaan tasan kaikkien kesken. Huomautus: kaikilta peritään pieni maksu (0,25 dollaria) kyytimaksun jakamisesta.

Jos matkustaja ei hyväksy kyytimaksun jakamista tai jos hänellä ei ole käytössään hyväksyttyä maksutapaa, sinulta veloitetaan molempien maksuosuus. Tilisi käytettävissä olevat alennukset koskevat vain sinun osuuttasi kyydin hinnasta.

Jaettu kyytimaksu toimii vain matkan aikana, eikä ominaisuus ole käytettävissä kaikissa Uber-vaihtoehdoissa, kuten uberPOOLissa. Kyytimaksua ei voi jakaa matkan päättymisen jälkeen.