אנחנו כאן כדי לעזור

כיצד חברת Uber משתמשת באנשי קשר?

החל מחודש מאי 2018, אפליקציית Uber לא תתמוך עוד בחיבור בין אנשי הקשר בטלפון שלך לחשבון שלך. התכונה הזו אפשרה לאפליקציית Uber להתאים לך אישית המלצות שונות (כגון להציע לך אילו חברים להזמין). אנשי הקשר בטלפון שלך לא יסונכרנו עוד עם שרתי Uber ואנשי הקשר שסונכרנו בעבר יימחקו.

האפליקציה תמשיך לבקש הרשאה לגשת לאנשי הקשר שלך אם מופעלות אצלך תכונות שמציגות את פנקס הכתובות שלך באפליקציה, לדוגמה: אנשי קשר מהימנים, חלוקת תעריף, שיתוף זמן הגעה משוער, הזמנת חברים. חברת Uber תאחסן את המידע של אנשי קשר מסוימים שבהם בחרת בעת השימוש בתכונות אלו, כגון החברים שאיתם בחרת לחלק תעריף.