החל מחודש מאי 2018, אפליקציית Uber לא תתמוך עוד בחיבור בין אנשי הקשר בטלפון שלך לחשבון שלך. התכונה הזו אפשרה לאפליקציית Uber להתאים לך אישית המלצות שונות (כגון להציע לך אילו חברים להזמין). אנשי הקשר בטלפון שלך לא יסונכרנו עוד עם שרתי Uber ואנשי הקשר שסונכרנו בעבר יימחקו.
האפליקציה תמשיך לבקש הרשאה לגשת לאנשי הקשר שלך אם מופעלות אצלך תכונות שמציגות את פנקס הכתובות שלך באפליקציה, לדוגמה:
חברת Uber תמשיך לאחסן את המידע של אנשי קשר מסוימים שבהם בחרת בעת השימוש בתכונות אלו, כגון החברים שאיתם בחרת לחלק תעריף.
אתר זה משתמש בקובצי Cookie של צד שלישי כדי להציג לך מודעות רלוונטיות ולספק התאמה אישית על ידי זכירת המיקום שלך. באפשרותך לבטל את הצטרפותך לקובצי Cookie אלו על ידי לחיצה על הלחצן 'ביטול הצטרפות' בהמשך. אם יש לך חשבון Uber, באפשרותך לבטל את הסכמתך לאפשרות ‘מכירה’ או ‘שיתוף’ של הנתונים שלךכאן .