Mēs esam šeit, lai Tev palīdzētu

Kā Uber izmanto kontaktpersonu informāciju?

No 2018. gada maija Uber lietotnē vairs netiks atbalstīta tavā tālrunī saglabāto kontaktpersonu pievienošana kontam. Izmantojot šo papildu funkciju Uber lietotnē, tev tika sūtīti personalizēti ieteikumi, piemēram, par draugiem, kam nosūtīt uzaicinājumu. Tavā tālrunī saglabātās kontaktpersonas vairs netiks sinhronizētas ar Uber serveriem, un iepriekš sinhronizēto kontaktpersonu informācija tiks dzēsta.

Lietotne arī turpmāk prasīs atļauju piekļūt kontaktpersonu informācijai, ja lietosi funkcijas, kuras lietotnē parāda tavu adrešu grāmatu, tādas kā uzticamās kontaktpersonas, maksas dalīšana, paredzamā ierašanās laika kopīgošana, drauga uzaicināšana. Uber arī turpmāk saglabās informāciju par noteiktām kontaktpersonām, ko atlasi, kad lieto šīs funkcijas, piemēram, par draugiem, ar kuriem dali maksu.