When you deactivate your account:
You’ll be prompted to pay any outstanding bills. Once you successfully submit all final payments, your account will be deactivated.
You may want to delete all employees from the dashboard before deactivating your account.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler fra tredjeparter for å vise deg relevante annonser og tilpasninger ved å huske stedet ditt. Du kan velge bort disse informasjonskapslene ved å velge «Velg bort»-knappen nedenfor. Hvis du har en Uber-konto, kan du velge bort «salg» eller «deling» av dataene dine her.