Overordnet kontrollpanel

Overordnede kontrollpaneler har en samlet visning av alle tilknyttede underordnede organisasjoner og inneholder flere faner:

1. Fane for innsikt: viser generelle data for hele kontoen (alle underordnede organisasjoner) og deles mellom generelle innsikter og personstatistikk.
  2. Fane for organisasjoner: viser en oversikt over alle underordnede organisasjoner som er knyttet til det overordnede kontrollpanelet og informasjonen deres, slik som organisasjonsnavn, status, faktureringsmodus, land og skatte-ID.
  3. Fane for rapporter: viser samlede CSV-rapporter for hele kontoen og CSV-filer for individuelle underorganisasjoner.
  4. Bærekraft-fanen: viser beregninger for å hjelpe organisasjoner med å forstå innvirkningen de har på miljøet.

Overordnet kontrollpanel kan ikke brukes til å be om turer eller legge inn bestillinger. For å få tilgang til tur- og bestillingsfordeler må administratorene være lagt til som medarbeidere i den relaterte underordnede organisasjonen.

Når en administrator legges til i et overordnet kontrollpanel, har vedkommende tilgang til alle tilknyttede underordnede organisasjoner. Ta kontakt med kontoadministratoren din for å få tilgang til eller fjerne en administrator fra det overordnede kontrollpanelet.

SAP Concur-integrering

Du kan konfigurere videresending av kvitteringer og vaktlistesynkronisering gjennom SAP Concur-integreringen for alle organisasjonene dine via det overordnede kontrollpanelet for Uber for bedrifter:

1. Logg deg på business.uber.com og velg det overordnede kontrollpanelet
  2. Velg profilikonet øverst til høyre på skjermen
  3. Velg Innstillinger
  4. Velg Kom i gang i Concur-widgeten
  5. Koble Uber for bedrifter-appen til SAP Concur-kontoen din
  6. Når du er tilkoblet, logger du deg på det overordnede kontrollpanelet for Uber for bedrifter for å fullføre konfigurasjonen
  7. Når du er logget på, blir du bedt om å velge hvilke funksjoner du vil aktivere for SAP Concur-integreringen, i det overordnede kontrollpanelet
  8. Hvis du aktiverer vaktlistesynkronisering, må du oppgi ytterligere informasjon om hvordan du har kategorisert organisasjonen din
  9. Oppgi verdier for hver av organisasjonene dine og fullfør vaktlistesynkroniseringen*

*Vær oppmerksom på at verdiene som konfigureres for hver organisasjon, skal være unike, og at de samme verdiene også må finnes i vaktlisten for Concur-ansatte.

Hvis du vil ha detaljerte instruksjoner om SSO-oppsettet, kan du se teknisk dokumentasjon.

SFTP-integrering

Du kan også konfigurere automatisering av vaktlister via SFTP (Secure File Transfer Protocol) for alle organisasjonene dine via det overordnede kontrollpanelet for Uber for bedrifter:

1. Logg deg på business.uber.com og velg det overordnede kontrollpanelet
  2. Velg profilikonet på Integreringer fanen
  3. Velg Kom i gang i SFTP-widgeten
  4. Opprett en SFTP-konto på Uber for bedrifter for det overordnede kontrollpanelet ved å oppgi offentlige RSA-nøkler, e-postkontakter og IP-adresser
  5. Velg kategorien for hvordan du for øyeblikket har segregert de underordnede organisasjonene dine
  6. Oppgi verdier for hver av organisasjonene dine*
  7. Velg Ferdig

*Merk at verdiene som konfigureres for hver organisasjon, skal være unike.

Hvis du vil ha detaljerte instruksjoner om integrering, kan du se teknisk dokumentasjon.

Enkel pålogging

Du kan konfigurere enkel pålogging som en autentiseringsmetode for de underordnede organisasjonene dine via det overordnede kontrollpanelet:

1. Logg deg på business.uber.com
  2. Velg profilikonet på Integreringer fanen
  3. Velg Administrer enkel pålogging på widgeten for enkel pålogging
  4. Velg Velg domeneKonfigurer enkel pålogging for å legge til og bekrefte bedriftsdomener
  5. Konfigurer SSO-metadata og aktiver SSO
  6. Administrer SSO-tilgang

Den overordnede administratoren for kontrollpanelet kan velge om

• Alle eller bestemte underordnede organisasjoner skal aktiveres for enkel pålogging
  • Alle eller bestemte personer i administrative roller fra underordnede organisasjoner skal aktiveres for enkel pålogging*

*Merk: Individuelle personer kan bare velges fra i hver underordnede organisasjon.

Hvis du vil ha detaljerte instruksjoner om SSO-oppsettet, kan du se teknisk dokument.