Problemer med app eller telefon

Feilsøking for batteri

Hvis telefonen ikke lades eller hvis den mister strøm i kjøretøyet, kan du prøve disse tipsene:

Bruk en billader med stikkontakt

• Bilens USB-porter gir kanskje ikke nok strøm til nyere telefoner
  • Bruk en billader (også kalt sigarettennerlader) som støtter telefonens hurtigladeteknologi
  • Søk på nettet etter en godt anmeldt rask billader som er kompatibel med telefonen din

Juster lysstyrken på skjermen

• Reduser lysstyrken på telefonskjermen for å spare batteri, slik at skjermen forblir synlig mens du bruker appen

Bytt ut ladekabelen

• Hvis ladingen ikke blir bedre, kan du vurdere å skaffe en ny ladekabel
  • Velg en flettet kabel med tykke ledninger for slitestyrke og bedre ytelse

Lad opp med en powerbank

• Bruk en bærbar powerbank til å lade telefonen når du ikke er i kjøretøyet

Fjern USB-adaptere

• Unngå å bruke adaptere på ladekabelen, da de kan redusere ladeeffektiviteten
  • Bruk en direkte USB-C-kabel eller en passende kabeltype for telefonen for raskere lading

Bruk en hurtigladekabel

• Ulike kabler lader opp med varierende hastighet
  • Bruk en hurtigladekabel fra telefonprodusenten eller en som er utviklet for telefonen din, for best resultat

Lukk ubrukte apper

• Apper som kjører i bakgrunnen, kan senke ladingen Tving lukking av apper du ikke bruker

Feilsøking av appen

Hvis appen sluttet å fungere, kan det være fordi du bruker en utdatert versjon.

Last ned den nyeste appversjonen

Før du laster ned:

• Hvis enheten din ikke allerede kjører Android 8.0, må du oppdatere den til det nyeste operativsystemet
  • Hvis du har problemer med å laste ned appen ved hjelp av mobildata, kan det hende du må koble deg til et Wi-Fi-nettverk

For å oppdatere manuelt på Android OS

1. Åpne Google Play-butikken
  2. Søk etter Uber Driver-appen
  3. Trykk på den grønne Oppdater-knappen

Slik konfigurerer du automatiske oppdateringer på Android OS

1. Start Google Play-butikken
  2. Åpne -menyen ved å trykke på menyikonet
  3. Velg Mine apper & spill
  4. Gå til Installert
  5. Finn Uber Driver-appen
  6. Trykk på tre prikker øverst til høyre
  7. Sjekk Aktiver automatisk oppdatering alternativet

For å oppdatere manuelt på iOS

1. Åpne App Store på enheten din
  2. Trykk I dag nederst
  3. Trykk på profil øverst
  4. Finn Uber Driver-appen under ventende oppdateringer
  5. Trykk Oppdater for å begynne å oppdatere appen

For oppdateringsproblemer:

1. Start enheten på nytt
  2. Koble til et annet Wi-Fi-nettverk
  3. Sørg for at du har det nyeste operativsystemet installert
  4. Sjekk om du har nok lagringsplass
  5. Sett nedlastingen på pause og start den på nytt

Feilsøking for GPS

GPS-en ble ikke lastet inn ordentlig

Hvis kartet i appen ikke lastes inn, kan det skyldes

• Svak mobildatadekning i området ditt
  • Stedstjenester for appen er deaktivert

Prøv følgende for å løse problemet med kartinnlasting:

• Aktiver stedstjenester: Sørg for at stedstjenester for appen er byttet til i enhetens Innstillinger
  • Finn bedre dekning: Prøv å flytte til et område med bedre mobildekning

Kan vi hjelpe med noe annet?