Hvor kan jeg se hva jeg tjener på turene mine?

Du kan følge med på inntjeningen etter uke, dag eller tur i sjåførappen ved å trykke på prisikonet øverst på skjermen eller gjennom «Inntjening»-fanen: Slik åpner du «Inntjening»-fanen: 1. Trykk på menyknappen (tre linjer) øverst i venstre hjørne. 2. Velg «Inntjening» fra toppmenyen. Den totale inntjeningen for gjeldende uke vises øverst i fanen. Trykk på grafen under den totale inntjeningen for å se detaljert informasjon om inntjeninger, kostnader og utbetalinger sortert etter uke. Trykk på en bestemt dag i grafen for å se detaljert informasjon om turprisene for nettopp den dagen. Sveip til venstre for å se grafen for de foregående ukene. Fanen «Turhistorikk» viser de siste turene dine. Hvis du velger en spesifikk tur, vises turens bruttopris og nettopris. Fanen «Betalingssammendrag» viser de ukentlige betalingssammendragene for tidligere uker. I hvert av de ukentlige sammendragene kan du rulle ned for å se «Daglig inntjening» for spesifikke ukedager. Hvis du velger en spesifikk dag, vises turer og turopplysninger for den dagen. Beløpet som vises i sjåførappen din, matcher med beløpet som vises i kontrollpanelet. Inntjeningen som vises i sjåførappen er et anslag over nettoinntjeningen etter at Uber-servicegebyret og eventuelle andre gjeldende gebyrer er belastet. Nettopriser som vises i appen, matcher kanskje ikke nøyaktig med den endelige oversikten.