Slik kontakter du en passasjer

Du kan kontakte passasjeren enten ved å ringe eller sende dem en melding via appen etter å ha akseptert turforespørselen. Vi anbefaler at du bruker meldingsfunksjonen i appen for å unngå internasjonale roamingtakster.

Slik sender du en melding til passasjeren:

1. Sveip oppover på det hvite feltet nederst i appen.
  2. Trykk på chatikonet til venstre for navnet til passasjeren.
  3. Skriv meldingen din og trykk på «Send».

Passasjeren mottar et varsel om at du har sendt en melding. Dersom passasjeren svarer, mottar du et push-varsel og ser en innkommende melding. Denne meldingen blir lest høyt, og du får muligheten til å sende «tommel opp» for å bekrefte at du har mottatt den.

Personvernet ditt ivaretas til enhver tid når du sender meldinger i appen. Passasjeren har ikke tilgang til personopplysningene dine etter at turen er over.

Slik ringer du passasjeren:

1. Sveip oppover på det hvite feltet nederst i appen.
  2. Trykk på chatikonet til venstre for navnet til passasjeren. Hvis du er på en Uber Pool-tur, må du passe på at du velger riktig passasjer å ringe eller sende melding til.
  3. Trykk på telefonikonet øverst til høyre.
  4. Vent på at samtalen kobles til passasjeren.

Der det er mulig, holder appen både kundens og ditt nummer anonymt for å beskytte private opplysninger. Siden disse anonymiserte numrene hele tiden endres, kan de ikke lagres som hurtigvalg.