Slett leveringskontoen min

Vi synes det er leit at du sier opp. Vennligst les informasjonen nedenfor nøye, siden det kan påvirke credit, belønningspoeng og kontostatusen din.

Merk: Vær oppmerksom på at vi ikke kan gjenopprette kontoen din når den er slettet.

Uber-kontoer består av en rekke forskjellige underkontoer:

• Uber-partnersjåfør
  • Uber-passasjer

Kontoslettingen kan være én av to typer:

• Sletting av en Uber-partner:

Dette sletter hele kontoen og alle tilknyttede underkontoer. Hvis du velger dette alternativet, slettes også passasjerkontoen, og du ender opp med å slette UberCash-saldoen, belønningspoeng, kontostatus og alle andre opplysninger knyttet til Uber-kontoen. Brukere må opprette en ny passasjerkonto med en annen e-post.

• Deaktivering av en Uber-sjåførpartnerkonto:

Hvis du velger dette alternativet, beholdes passasjerkontoen knyttet til samme e-postadresse som partnersjåførens. Kun sjåførdelen av Uber-kontoen deaktiveres.

Det er viktig å merke seg at du må be om sletting fra den kontoen du ønsker å slette. Tilgang til opplysninger knyttet til andre kontoer strider med Ubers personvernregler.

Klikk på lenken nedenfor hvis du foretrekker å avslutte abonnementet via SMS eller e-post.