Når og hvor er det flest passasjerer?

Når

I de fleste byer er etterspørselen størst i helgene, i rushtiden og om kvelden.

Du kan planlegge uken med «Timetrender»-funksjonen i sjåførappen. Følg trinnene nedenfor for å se når vi forventer at det er travlest i byen din:

1. Trykk på pilikonet nederst til venstre i appen.
  2. Velg «Se timetrender».
  3. Trykk på byen ved siden av «Vis for» for å angi området du ønsker å kjøre i.

Du kan konfigurere påminnelser om å kjøre til bestemte tider ved å skyve glidebryteren til tidsrammen under timediagrammet. Deretter trykker du på «Legg til i min dag».

Hvor

Bruk varmekartet i sjåførappen til å sammenligne etterspørselen i forskjellige områder av byen. Kartet viser forskjellige fargeintensiteter for å angi områder med lav, høy og stigende etterspørsel etter turer.

Når du zoomer inn og ut på kartet, ser du anslag for dynamisk pris som multiplikatorer. Du kan for eksempel se sekskanter med «1,3 ×», «1,4 ×» eller «2,1 ×».