Hjelp med å konfigurere direkteinnskudd

Når du oppretter et direkteinnskudd med Uber wallet.uber.com, sender Uber en tekstmelding med en unik firesifret PIN-kode til telefonen din for å bekrefte identiteten din. Denne PIN-koden er et sikkerhetstiltak for å beskytte bankinformasjonen din.

Hvis meldingen ikke kom til telefonnummeret ditt, kan det hende du må oppdatere telefonnummeret i Uber-kontoen din for å få PIN-bekreftelse for å oppdatere bankinformasjonen din.

Slik oppdaterer du telefonnummeret ditt i sjåførappen:

1. Velg menyikonet (tre vannrette linjer) øverst til venstre
  2. Velg konto > Administrer Uber-konto > Telefonnummer
  3. Slik oppdaterer du telefonnummeret ditt:
  4. Velg Oppdater

Hvis du fremdeles ikke kan oppdatere telefonnummeret i kontoen din, eller du ikke har mottatt en tekstmelding fra Uber, må du svare på sikkerhetsspørsmålet nedenfor og telefonnummeret du ønsker å bruke. Vi oppdaterer den gjerne for deg.