Jeg har problemer med å laste opp dokumenter

Hvis dokumentene dine ble avvist, eller hvis du har problemer med å laste dem opp, hjelper vi deg gjerne med å laste dem opp på nytt, slik at du kan komme deg ut på veien.

Trykk på kameraikonene i boksene nedenfor for å laste opp eller ta et bilde av dokumentet. Hvis du er på telefonen, velger du «TA BILDE». Hvis du bruker nettleseren på en datamaskin, blir du bedt om å laste opp et bilde lagret på datamaskinen. Gjenta dette for hvert dokument du må sende inn.

Her er noen tips til opplasting av dokumenter:

• Forsikre deg om at bildet ikke er uskarpt. Vi må kunne lese teksten på hvert av dokumentene.
  • Pass på at hele dokumentet vises på bildet. Et godt råd er å sørge for at alle fire hjørner er synlige.

Vi bekrefter innsendingen og sender deg videre til de neste trinnene hvis det oppstår problemer med de vedlagte dokumentene.

Gi oss beskjed nedenfor hvis du har spørsmål vedrørende dokumenter.