Angir foretrukket språk

Slik angir du foretrukket språk for Uber

Følg trinnene nedenfor for å oppdatere språket i Uber-appen:

For iOS: 1. Åpne telefoninnstillingene. 2. Gå til Generelt og deretter Språk & Region. 3. Trykk iPhone-språkvelger du foretrukket språk og trykker på Endre. 4. Hvis du ikke ser språket du trenger, kan du gå til Språk & Region og trykk Legg til språk. Velg språket du vil legge til, og trykk på Ferdig.

For Android: 1. Åpne appmenyen ved å klikke på hamburgerikonet. 2. Gå til Innstillinger. 3. Trykk Appens språkog velg foretrukket språk.